Andre Michel naar International Private Label Consult

19 september 2014 Consultancy.nl

International Private Label Consult, een boutique consultancybureau dat gespecialiseerd is in de retailsector heeft André Michel als partner benoemd. De afgelopen jaren werkte Michel als zelfstandige consultant, en daarvoor werkte hij als Commercieel Directeur van supermarktketen Vomar.

André Michel heeft een uitgebreide track record in de Retail en Food sector, voornamelijk in de verse categorieën. Tussen 1968 en 1996 werkte hij voor KonMar, een keten van retailers bestaande uit supermarkten, bakkerijen en drogisten. Na deze periode vertrok hij naar Vomar Voordeelmarkt, waar hij als Commercieel Directeur aan de slag ging, en medeverantwoordelijk was voor de ontwikkeling van het merk. Tijdens zijn periode bij Vomar – Michel vertrok begin 2012 – vergrootte Vomar zijn voetafdruk van 24 naar 56 winkels.

International Private Label Consult

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als freelancer heeft Michel besloten zich per 1 september bij International Private Label Consult (ILPC) te voegen, een adviesbureau dat management en project management adviesdiensten verleent aan de retaibranche. “Met een goed oog voor commercie en de logistieke processen vanuit het perspectief van een retailer, is André in staat om private label fabrikanten een unieke dienstverlening aan te bieden. Dit onderstreept onze voortdurende ambitie om onze private label professionals opdrachtgevers verder uit te breiden met een ruime ervaring in retail en productie”, aldus IPLC in een verklaring.

Andere ervaren retailpartners van IPLC zijn Koen de Jong (Managing Partner), Hermann Sievers (Duitsland), Jean Michel Marin (Frankrijk) en Rafael Escanez (Spanje).

Nieuws

Meer nieuws over