Atos VS benoemt Dileep Srinivasan tot SVP Consulting

20 augustus 2014 Consultancy.nl

IT dienstverlener Atos heeft Dileep Srinivasan tot Senior Vice President and Consulting Systems Intregration voor de Amerikaanse regio benoemd. Srinivasan is afkomstig van branchegenoot Cognizant, waar hij partner was.

Dileep Srinivasan heeft meer dan 30 jaar ervaring in IT-dienstverlening en de adviesbranche. De afgelopen 10 jaar werkte hij voor Cognizant, in zijn laatste rol als Vice-President & Partner voor de Enterprise Application Services divisie. Daarvoor werkte Srinivasan voor verschillende IT-bedrijven, waaronder Aces en Compaq. Hij startte zijn carrière in 1978 bij FMCG-bedrijf A.V. Thomas, na zijn afstuderen aan het Manipal Institute of Technology, een Indiase universiteit voor engineering. Tijdens zijn 30+ carrière heeft Srinivasan uitgebreide ervaring opgebouwd op het vlak van CRM, MDM, Digital Marketing, en Social Business & Analytics.

Dileep Srinivasan - Atos

Vorige maand besloot Srinivasan om Atos te versterken, waar hij verantwoordelijk zal zijn voor de groei van de Consulting Systems Integration businessunit van Noord-Amerika, Canada en Latijns-Amerika. Zijn focus zal voornamelijk liggen op Applications Management, SAP services, en Industry Solutions (waaronder diensten vallen als Smart Mobility, Big Data en Cloud). Tevens heeft Srinivasan de taak gekregen om Atos Consulting in de Verenigde Staten verder uit te breiden, voornamelijk op het vlak van Digital Transformation en Customer Experience Management binnen een aantal geselecteerde industrieën, waaronder Manufacturing, Utilities, Oil & Gas, Retail, Media, Public en Health.

In een persverklaring bevestigde Atos Srinivasan’s vertrek bij Cognizant, waarmee de benoeming in lijn is met Atos’ “continu focus en toewijding om zijn voetafdruk in het Amerikaanse subcontinent uit te breiden.”

Nieuws

Meer nieuws over