Crowe Horwath sluit partnership met Steens & Partners

30 juli 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zakelijke dienstverlener Crowe Horwath de Zeeuw & de Keizer heeft een samenwerking gesloten met Steens & Partners, een branchegenoot met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.

Crowe Horwath de Zeeuw & de Keizer is in Nederland een middelgrote organisatie op het gebied van accountancy, audit, belastingadvies, advisory, corporate finance, bedrijfsjuridisch advies en payroll services. Het adviesbedrijf is vooral werkzaam voor het midden- en groot bedrijf met een internationale focus en maakt sinds 1999 deel uit van het internationale netwerk Crowe Horwath International. 

Steens & Partners is een accountancy- en consultancyorganisatie van ruim 100 medewerkers met vestigingen in  Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. De organisatie bestaat reeds ruim 65 jaar en maakt sinds 1977 deel uit van het mondiale netwerk van Jeffreys Henry International (JHI). Ook Steens & Partner richt zich vooral op het MKB- en familiebedrijven segment. 

Crowe Horwath werkt samen met Steens & Partners

De focus van de partnership ligt met name op samenwerking binnen het backoffice domein. Gijs Veenenbos, Managing Partner van Crowe Horwath de Zeeuw & de Keizer, licht toe: “In Steens & Partners hebben wij een partner gevonden waarmee kennis en inkoop gedeeld kan worden, zodat wij gezamenlijk onze werkzaamheden efficiënter in kunnen richten en onze cliënten effectiever kunnen bedienen. Dit gebeurt met name aan de backoffice kant.” 

Volgens Ad Kraaijeveld, topman van Steens & Partners, zal de samenwerking leiden tot voordelen voor de klant. "Wij hopen dat zoveel mogelijk partijen profiteren van deze gedeelde kennis en kunde. Het doel is meer winst voor de ondernemer.”