Jan Berkvens en Michiel Elich partner bij IG&H

14 juli 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

IG&H Consulting heeft begin dit jaar het partnerteam uitgebreid met twee nieuwe partners: Jan Berkvens en Michiel Elich. Berkvens houdt zich bezig met veranderingen bij zorgverzekeraars en ziekenhuizen, de focus van Elich ligt op strategische vraagstukken bij financiële dienstverleners.

Adviesbureau IG&H Consulting werd in 1988 opgericht door Jan van Hasenbroek en Kees van der Geer. Anno 2014 is het Utrechtse consultancybureau uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bureaus van Nederland, met zo’n 140 medewerkers gespecialiseerd in drie markten – Financial Services, Zorg en Industrie.

Vorig jaar, het jaar waarin IG&H zijn 25ste verjaardag vierde, besloot medeoprichter Van der Geer om en het stokje over te dragen aan de nieuwe generatie partners. Alhoewel hij op de achtergrond nog altijd als non-executive partner en aandeelhouder verbonden is aan IG&H, is hij niet langer betrokken bij de dagelijkse activiteiten van het advieskantoor. Tegelijkertijd heeft dit de ruimte vrijgemaakt voor een nieuwe generatie partners. Per begin dit jaar zijn ook daarom Jan Berkvens en Michiel Elich benoemd tot partner en maken onderdeel uit van het 8-koppige management team. “Met een hecht team van 8 partners wordt de continuïteit gewaarborgd,” zegt Van Hasenbroek, IG&H Managing Partner.

Jan Berkvens - Michiel Elich

Michiel Elich
Michiel Elich studeerde in 1997 af in bedrijfseconometrie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en begon daarna zijn loopbaan in business development bij AEGON en vervolgens AEGON-dochter Spaarbeleg. In 2003 maakte hij de overstap naar IG&H Consulting & Interim waar hij nu partner is geworden binnen het Financial Services domein. Elich is gespecialiseerd op het gebied van strategie, distributie, business development en het ontwikkelen van (nieuwe) businessmodellen.

Jan Berkvens
Jan Berkvens behaalde een Bachelor Business Administration in Logistiek Management en vervolgens een Master Bedrijfswetenschappen aan de Universiteit van Nijmegen. Daarnaast volgde hij diverse opleidingsprogramma’s bij ondermeer de TiasNimbas Business School (2001), de SIOO (2005) en het International Institute for Managing Development (IMD). 

Berkvens begon in 2000 als Consultant bij Incontrol Business Engineers, waar hij ruim twee jaar werkte. Sindsdien werkt hij bij IG&H Consulting & Interim waar hij uitgroeide tot Partner binnen de Health tak van het kantoor. Berkvens is een ervaren change manager en werkte onder meer voor zorgverzekeraars en ziekenhuizen. Hij is gespecialiseerd in Business strategy, change management, Lean, programma- en projectmanagement.