Seminar trends in de architecten en ingenieursbranche

01 juli 2014 Consultancy.nl

Op donderdag 3 juli 2014 organiseert Deltek in samenwerking met NLingenieurs de online seminar ‘Trends in de architecten- en ingenieursbranche’. Tijdens de seminar zullen de organisatoren de belangrijkste bevindingen presenteren van hun onderzoek naar marktontwikkelingen en zullen diverse toonaangevende experts uit de branche hun visie geven op de belangrijkste trends en ontwikkelingen.

Onlangs voerde onderzoeksbureau Ipsos in opdracht van Deltek en NLingenieurs* onderzoek uit naar markttrends en ontwikkelingen in de architecten- en ingenieursbranche. Managers en bestuurders van ruim 250 architecten- en ingenieursbureaus, waaronder 60 bureaus uit Nederland en België, zijn voor dit onderzoek telefonisch geïnterviewd. Het eindproduct – de white paper ‘Trends & Challenges in Architecture & Engineering’ geeft op internationaal niveau inzicht in marktthema’s als kansen, bedreigingen, prioriteiten en ambities, maar ook in interne facetten als declarabiliteit, project management en technologie.

Deltek - Trends & Challenges in Architecture & Engineering

Tijdens de interactieve webinar worden de belangrijkste uitkomsten van het onderzoek gepresenteerd en krijgen deelnemers de mogelijkheid om met experts uit de branche de resultaten te bediscussiëren.

Expertpanel
Daarnaast zullen diverse toonaangevende experts uit de branche tijdens de online seminar hun visie geven op de ontwikkelingen. Vanuit Deltek zal Huib van Velthoven, financieel- en projectmanagement adviseur en sinds 2011 betrokken bij het jaarlijkse trendonderzoek, acte de presence geven. 

Expertpanel

Willem Hein Schenk is directeur bij architectenbureau De Zwarte Hond, bovendien is hij sinds 2011 voorzitter van de branchevereniging voor Nederlandse architectenbureaus (BNA; de tegenpool van de ROA in de consultancywereld). Paul Oortwijn is sinds september 2005 directeur van NLingenieurs. Ronald Schleurholts is sinds 1999 werkzaam bij cepezed, sinds 2005 is hij lid van de directie. Rob van Dongen is Managing Director van Antea Group, het voormalige Oranjewoud. 

Voor meer informatie over de seminar en mogelijkheden voor inschrijving bekijk deze pagina.

* Deltek is een aanbieder van ERP software voor professionele zakelijke dienstverleners als architecten-, ingenieurs- en consultancybureaus. NLingenieurs is de branchevereniging van advies-, management- en ingenieursbureaus in Nederland.

Nieuws

Meer nieuws over