KPMG partner Rob Groot CFO van Stage Entertainment

25 juni 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Het theaterbedrijf van Joop van den Ende, Stage Entertainment, heeft Rob Groot per 1 september benoemd tot financieel directeur. De Groot is momenteel werkzaam bij accountants- en adviesbureau KPMG, waar hij partner is in de accountancytak. De KPMG’er volgt Siebe van Esloo op. 

Stage Entertainment creëert, produceert en presenteert musicals en shows over de hele wereld. Bekende producties zijn onder meer The Lion King, Tarzan, Miss Saigon, Wicked, Dirty Dancing en Mary Poppins. Met een omzet van meer dan €600 miljoen en vestigingen in acht landen* behoort het Nederlandse bedrijf tot een van de wereldwijde marktleiders in het theatersegment. 

Rob Groot - Stage Entertainment

Rob Groot werkt al ruim 15 jaar voor KPMG. Hij richt zich met name op klanten in de media-en telecomsector, daarnaast geeft hij leiding aan KPMG’s China Desk in Nederland. Voor zijn periode bij KPMG was hij onder meer werkzaam als financieel directeur bij telecombedrijf Vodafone. 

Raad van Bestuur
Het bestuur van Stage Entertainment bestaat naast Groot ook uit Peter O’Keeffe (algemeen directeur) en Jacques Kuyf (operationeel directeur). Samen moeten ze uitvoering geven aan de groeiambities van Stage Entertainment. 

* Nederland, Duitsland, het Verenigd koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Rusland en de VS.