Stiba sluit partnership met Middenduin Automotive

01 april 2014 Consultancy.nl

Het Nijkerkse adviesbureau Middenduin heeft een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met Stiba, de branchevereniging van de gecertificeerde voertuigdemontagebedrijven. Samen gaan de partners adviesdiensten leveren aan Stiba-leden. 

“De demontagebranche is zich op dit moment in het kader van ‘Duurzaam Ondernemen’ verder aan het professionaliseren. Doel daarbij is het positioneren van het ‘groene’ imago van de demontagesector in de markt. De sector streeft ernaar om de aanschaf van gebruikte gekwalificeerde onderdelen door haar klanten en hoogwaardige recycling van materialen verder te stimuleren. Deze verdere professionalisering van de demontagebedrijven heeft geleid tot een toenemende vraag naar strategisch (investering) advies en support bij een groot aantal leden. Door deze nieuwe samenwerking met Middenduin Automotive kan nu op een adequate wijze aan deze toenemende vraag worden voldaan”, aldus Stefan Cabri, Algemeen Secretaris van Stiba. 

De Automotive branchegroep van Middenduin gaat Stiba-leden onder meer ondersteunen bij het verbeteren van de bestaande omzet, rendement en continuïteit van de onderneming. Daarnaast zal het adviesbureau de Stiba-leden adviseren en begeleiden bij fusies, overnames, financieringsvraagstukken, bedrijfsopvolging en bedrijf exit trajecten. 

“Middenduin is zeer verheugd over de samenwerking met Stiba omdat ons dienstenaanbod goed aansluit op de bestaande behoeften bij de demontagebedrijven en de rol die wij graag willen vervullen in de sector”, aldus Robert Klinkert en Max Paap, Managing Partners bij Middenduin Automotive.

Nieuws

Meer nieuws over