NL for Business adviseur benoemd tot SAP Mentor

26 mei 2014 Consultancy.nl

Robert Eijpe, adviseur bij NL for Business, is door SAP benoemd tot ‘SAP Mentor’. Eijpe treedt hiermee toe tot een exclusief netwerk van zo’n 130 SAP mentoren – experts die een leidende rol spelen binnen het SAP-ecosysteem met expertise op specifieke SAP producten of oplossingen.

Jaarlijks maakt SAP een lijst bekend van SAP-experts die mogen toetreden tot het ‘SAP Mentor’ netwerk. Wereldwijd zijn er ongeveer 130 SAP mentoren actief, waarvan er 8 binnen Nederland. Dit jaar zijn er vijftien nieuwe mentoren benoemd, waaronder Robert Eijpe van NL for Business, een consultancybureau gespecialiseerd in SAP.

NL for Business

Mark Finnern, Chief Community Evangelist van SAP Global Marketing roemt Eijpe om zijn expertise. “Robert is een van de leidende experts op het gebied van UI5, NetWeaver Gateway en NetWeaver Business Client. Op al deze gebieden speelt hij een voortrekkersrol,” aldus Finnern. Naast het feit dat Eijpe regelmatig naar het hoofdkantoor van SAP in Duitsland afreist, om te overleggen met de product managers, wordt hij door SAP regelmatig binnen Europa ingezet als docent op de nieuwe gebieden zoals SAP Fiori en OData.

In een persbericht laat NL for Business weten “zeer tevreden” te zijn met de erkenning van Eijpe. “We zien de benoeming als stimulans om SAP klanten in Nederland te ondersteunen met hun User Experience strategie, de inzet van SAP Fiori en de nieuwe technologie binnen deze organisaties” aldus Theo Bolta, sales directeur en mede eigenaar van NL for Business.

Nieuws