Friedeberg Consultancy voorloper in slimmer werken

09 juni 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau Friedeberg Consultancy is door ‘Mijn Bedrijf 2.0’ gekozen tot een van de acht goede praktijken in de provincie Utrecht in het kader van slimmer werken. 

Doelstelling van Mijn Bedrijf 2.0 is om een bijdrage te leveren aan de groei en continuïteit van het MKB in de provincie Utrecht. Slimmer werken aan een slimmere organisatie is hierin essentieel. Het platform is een gezamenlijk initiatief van TNO, Hogeschool Utrecht, Syntens en Taskforce Innovatie Regio Utrecht. Het project wordt financieel gesteund door de Europese Unie (Europees Fonds Regionale Ontwikkeling) en door de Provincie en Gemeente Utrecht. 

“Wij zijn erg verheugd om bij een van de acht te horen en willen onze ervaringen en kennis ook graag delen. Enerzijds door nieuwe ondernemers direct op weg te helpen met een slimme manier van werken en organiseren. Anderzijds door kennis en ervaring te delen met bedrijven om ons heen. Kennis en ervaring zorgen voor een betere inrichting van processen delen en zorgen voor innovatie” aldus Friedeberg Consultancy in een reactie op het binnenhalen van de award.

Nieuws