Nathalie Brocken versterkt managementbureau Rebel

05 juni 2014 Consultancy.nl

Managementadviesbureau Rebel heeft onlangs de gelederen versterkt met Nathalie Brocken. De van origine bedrijfskundige is haar hele loopbaan actief geweest in het domein van welzijn en zorg, met name binnen de (semi-)publieke sector. Bij Rebel zal Brocken zich als Senior Consultant vooral inzetten op vraagstukken binnen de zorgsector. 

Na het afronden van de studie Bedrijfskunde aan de Tilburg University in 1999 trad Brocken in dienst bij Prisma Brabant, een adviesbureau voor welzijn en zorg, waar ze aan de slag ging als Consultant. In 2007 stapte ze over naar Zet, waar zij zich als teammanager ontfermde over advisering, het geven van trainingen, onderzoek en netwerken. Na vier jaar groeide ze door tot de functie van Directeur, een rol die ze tot vorig jaar bekleedde. 

Nathalie Brocken - Rebel

Voordat Brocken bij Rebel terecht kwam is ze nog een jaar als ZZP’er actief geweest. “Daarbij heb ik gemerkt dat ik veel bij de klant bracht, maar er relatief weinig haalde in termen van ontwikkeling op persoonlijk en professioneel vlak. Dat hoop ik bij Rebel met collega's wel te kunnen, door samen in projecten te springen en te leren van elkaar” aldus Brocken over de motivatie voor haar overstap. Daarnaast kan Brocken zich goed vinden in het profiel en de aanpak van het adviesbureau: “Ik ben Rotterdammer en voel me thuis bij een bedrijf met een handen-uit-de-mouwenaanpak in het hartje van Rotterdam. Niet lullen maar poetsen, geen mooie praat maar doen.”

Nieuws

Meer nieuws over