Tom van den Broek versterkt zorgconsultancy Careffect

14 mei 2014 Consultancy.nl

Zorgconsultancy Careffect heeft Tom van den Broek per 1 mei benoemd tot Managing Consultant. Hij maakt de overstap van ValueCare, waar hij de afgelopen vijf jaar werkzaam was. Van den Broek zal zich bij Careffect gaan richten op het vergroten van het marktaandeel van het Utrechtse adviesbedrijf, alsmede de begeleiding van consultants en grote projecten. 

Na het afronden van zijn doctoraalstudie Biochemie aan de Universiteit van Nijmegen begon Van den Broek zijn loopbaan in 1995 bij UMC Utrecht. Na een periode van 1,5 jaar trad hij in dienst bij Atos (destijds Atos Origin), waar hij werkte op het snijvlak van business en ICT. Eind 2000 verruilde hij de adviesbranche voor de bankensector – Van den Broek ging aan de slag ging als interne consultant bij ING. In zijn bijna zes jaar bij de grootbank was hij betrokken bij diverse transformaties, zoals kostenreducties, Business Process Redesign trajecten en de uitrol van nieuwe processen en systemen. Na vervolgens een periode van 2,5 jaar bij IT-bedrijf CSC verbond hij zich in 2008 aan ValueCare. 

Tom van den Broek - Careffect

Bij ValueCare, een bedrijf dat door middel van innovatieve software bedrijven helpt bij het beheersen van operationele en financiële processen, was Van den Broek nauw betrokken bij de oprichting en uitbouw van het bedrijf. Na meer dan vijf jaar bij ValueCare heeft hij besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Begin deze maand is hij in dienst getreden bij Careffect, een middelgroot adviesbureau (circa 35 adviseurs) dat zich volledig richt op de gezondheidzorg. 

“Met de komst van Tom van den Broek verwelkomt Careffect een ervaren zorgprofessional in haar organisatie. Zijn expertise zal Careffect versterken in haar koers om dé betrokken partner te zijn van elke zorginstelling met een hulpvraag op het gebied van zorgprocessen,” aldus Careffect.

Nieuws

Meer nieuws over