Maud Jansen en Jack de Groot naar Vossius Consultancy

05 januari 2014 Consultancy.nl

Vossius Consultancy, een procesmanagement specialist voor de zorgsector, heeft begin dit jaar het team uitgebreid met twee nieuwe consultants: Maud Jansen en Jack de Groot. Jansen heeft een achtergrond als gezondheidswetenschapper en De Groot als bedrijfseconoom. 

Over Maud Jansen
Maud Jansen heeft aan de Universiteit Maastricht de Bachelor Beleid en Management van de Zorg en de Master Health Policy, Innovation and Management afgerond. Vervolgens heeft ze werkervaring opgedaan bij NorthgateArinso, waar ze aan der slag ging als HR SAP consultant, en het Elkerliek ziekenhuis in Helmond, waar ze werkte als DBC / DOT medewerker. Bij Vossius Consultancy gaat ze zich vooral richten op vraagstukken op het verbeteren van zorg registratie- en facturatieprocessen. In haar vrije tijd volgt Jansen Spaanse lessen en kookt ze graag.

Maud Jansen en Jack de Groot naar Vossius Consultancy

Over Jack de Groot
Jack de Groot is sinds het begin van 2013 werkzaam als Junior consultant bij Vossius Consultancy. Hij heeft een studie Financiële Economie voltooid aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij heeft ervaring met Java en het programmeren in SQL en Visual Basic voor Applicaties (VBA). Bij Vossius zal hij zich richten op het snijvlak van business en ICT vraagstukken binnen de zorg. Zijn vrije tijd besteedt De Groot aan fitness, hardlopen en zijn vrienden. Daarnaast besteedt hij veel tijd met zijn vrouw met wie hij onlangs getrouwd is.

Nieuws