Sourcing specialist Alsbridge opent kantoor in Canada

16 mei 2014 Consultancy.nl

Alsbridge, een wereldwijde specialist op het gebied van sourcing, heeft een nieuw kantoor geopend in Toronto, Canada. Met het nieuwe kantoor wil het zijn groeiende Canadese klantenbestand beter van dienst zijn. De focus in de komende periode zal voornamelijk liggen op klanten binnen de olie- en gas-, financiële-, high tech- en overheidssectoren. 

Opgericht in 2003 als Trowbridge Group, groeide Alsbridge tot een van de toonaangevende specialisten op het gebied van sourcing. De naamverandering van Trowbridge Group naar Alsbridge vond plaats in 2005, nadat het fuseerde met het in Londen gevestigde ALS Consulting. Momenteel heeft het adviesbureau zo'n150 consultants verspreid over zeven kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië. 

“We ervaren significante groei in Canada, waaronder een groot aantal organisaties met een hoofdkantoor in Toronto, die wij toewijzen aan de gunstige marktcondities en onze bewezen capaciteit om uitstekende waarde te leveren, “ zegt Chip Wagner, CEO van Alsbridge. “Canadese organisaties, zowel lokaal als multinationaal, vragen ons om hulp bij het verlagen van kosten, het verbeteren van operaties, en meer waarde halen uit hun verkopers. 

Alsbridge

Het Canadese kantoor zal worden geleid door Robert Joslin, die meer dan tien jaar ervaring heeft in het adviseren van Canadese organisaties bij het identificeren en ontwikkelen van sourcingoplossingen voor IT, data centers, call centers, Finance & Accounting en andere impactgebieden. 

“De meeste van onze klanten in Canada kloppen bij ons aan voor advise en best practices voor sourcing strategieën, met name vooor IT- en business process outsourcing, maar ook voor network sourcing en management, transformation management, benchmarking, en vendor management en governance,” zegt Joslin.

Nieuws

Meer nieuws over