Alares versterkt consultancyteam met Ewout Langenbarg

04 september 2013 Consultancy.nl

Alares heeft het team versterkt met Ewout Langenbarg. Hij is afkomstig van Stichting Move, waar hij de afgelopen ruim drie jaar betrokken was bij diverse sociaal-maatschappelijke projecten. Bij het Haagse adviesbureau gaat Langenbarg aan de slag als organisatieadviseur. 

Ewout Langenbarg studeerde in Utrecht Bestuurs- en Organisatiewetenschap met als uitstap een half jaar sociologie op de University of Florida. In 2011 rondde hij de master Publiek Management af en schreef zijn afstudeerscriptie voor Oxfam Novib. De scriptie ging over strategievorming bij hulporganisaties en de invloeden van externe factoren hierop, zoals politieke en publieke steun. 

Ewout Langenbarg - Alares

Na afstuderen trad hij in dienst bij Stichting Move in Utrecht. Als projectcoördinator verbond hij verschillende partijen – scholen, studenten, gemeenten, corporaties – om zo succesvol de sociaal-maatschappelijke projecten van de stichting op te zetten. Hij werkte ook als onderzoeker en adviseur rondom het thema de Wmo, de Kanteling en de brede transitie van het sociale domein. 

Begin deze maand heeft Langenbarg besloten de overstap te maken naar Alares. “Ewout heeft brede interesse in verschillende sectoren. Hij ziet het als een uitdaging om te schakelen tussen veranderingen en wensen op strategisch niveau versus de uitvoering op de werkvloer en innovatie in de praktijk. Deze ervaring gaat hij nu inzetten bij Alares” aldus het organisatieadviesbureau.

Nieuws