Voormalig Orange topbestuurder versterkt Sia Partners

29 december 2013 Consultancy.nl

Jean-Philippe Vanot (61), voormalig Deputy CEO van telecombedrijf Orange, heeft zich verbonden aan Sia Partners. Als Senior Advisor gaat Vanot sturing geven aan de verdere groei van de Telecom and Media praktijken van het adviesbureau

In zijn voornaamste en laatste rol was Jean-Philippe Vanot Deputy CEO van Orange Group en in de jaren daarvoor was hij Executive Director van de Innovation and Marketing tak bij de telecomorganisatie. Verder was hij Chairman van de Quality Committee en verantwoordelijk voor de servicekwaliteit en customer relationship management van Orange Group. Bovendien was hij meer dan 10 jaar lid van de Executive Committee. Tijdens zijn loopbaan vervulde Vanot meerdere leidinggevende functies op het technische, commerciële en operationele snijvlak, onder meer bij de organisaties Créteil, Bagnolet en BRX. 

Jean-Philippe Vanot - Sia Partners

Sia Partners
Bij Sia Partners zal Vanot als Senior Advisor leiding geven aan de Telecom and Media Practice. Daarbij zal hij zijn huidige rollen als voorzitter bij de Paristech universiteit en zijn voorzitterschap van Orange Group’s Ethics Committee behouden. Jean-Philippe Vanot studeerde af aan de Ecole Polytechnique en Ecole Nationale Supérieure des Telecommunications (ENST).

Nieuws

Meer nieuws over