IG&H zoekt ambitieuze studenten voor Inhousedag

23 april 2014 Consultancy.nl

Op 16 mei organiseert IG&H Consulting & Interim een Inhousedag. Het evenement is bedoeld voor studenten die net afgestudeerd zijn of in het masterjaar van hun studie zitten (bij voorkeur béta- of gammarichting). Tijdens de inhousedag organiseert het adviesbureau een workshop en een case waarin de studenten zelf kunnen ervaren wat IG&H Consulting & Interim doet en hoe ze werken. Daarnaast kunnen de studenten ook op een informele wijze kennis maken met IG&H’ers.

Kom jezelf tegen bij IG&H
Het thema van de IG&H Inhousedag is net als vorig jaar: ‘Kom jezelf tegen bij IG&H’. Immers, “om als consultant succesvol te zijn, moet je beschikken over drive en ambitie, een brede interesse hebben, leergierig zijn en over analytische skills beschikken. Maar om in een projectteam bij een klant echt succes te boeken, is het ook van groot belang dat je jezelf goed kent” aldus het adviesbureau. Behalve een workshop en een case waarin de studenten zelf ervaren wat IG&H Consulting doet en hoe ze werken, hebben studenten ook de mogelijkheid om IG&H’ers te leren kennen, zowel juniors als seniors.

IG&H Consulting - Inhousedag

Om in aanmerking te komen voor deelname aan de Inhousedag kunnen studenten zich vóór 2 mei inschrijven door het sturen van hun CV met foto van zichzelf, cijferlijsten van het VWO, Bachelor en Master (studenten die nog bezig zijn met hun Master kunnen de tot nu toe behaalde cijfers sturen) en een motivatiebrief waarin beschreven wordt hoe twee mensen uit de eigen omgeving de student zouden beschrijven. Zie het event ‘IG&H Inhousedag 2014’ voor meer informatie en aanmeldmogelijkheden.

Nieuws

Meer nieuws over