Nieuwe Regional Managing Directors voor Resources

01 mei 2014 Consultancy.nl

Resources Global Professionals heeft twee senior promoties in de VS aangekondigd. Irene Hendrick is gepromoveerd tot regional managing director voor de Amerikaanse financial services sector en Jared Begun is regional lead geworden van RGP’s ‘East region’ in het land, waaronder voor de kantoren in New York, New Jersey en Connecticut. 

Irene Hendrick voegde zich bij Resources in 2003 in het kantoor van New York. Voor RGP, werkte Hendrick binnen audit services bij onder meer Morgan Stanley, ING en JP Morgan. Ze behaalde een Bachelor of Business Administration in Management Science and Mathematics aan de Pace University en is een Certified Financial Services Auditor. In haar nieuwe rol als regional managing director financial services, is Hendrick verantwoordelijk voor de financiële klanten in de ‘East regio’ en fungeert ze als een expert op het gebied van banking en regulatory compliance. 

Jared Begun en Irene Hendrick - RGP

Jared Begun werkt al meer dan 14 jaar bij RGP binnen diverse leiderschaps- en client service rollen. Voor RGP was Begun manager in procesverbetering en systeemimplementaties bij EY (voormalige Ernst & Young). Hij behaalde een MBA aan de Fordham University en behaalde zijn Bachelor of Business Administration in Finance and Computer Science aan de University van Massachusetts (Amherst). In zijn rol als regional managing director is hij verantwoordelijk voor de kantoren in de ‘East regio’, waaronder drie grote vestigingen in New York, New Jersey en Connecticut. 

“Tijdens hun loopbaan hebben Irene en Jared significante bijdragen geleverd aan de organisatie” zegt Tim O’Rourke, Senior Vice President bij RGP. “Ik ben verheugd om hun verantwoordelijkheden uit te breiden middels hun nieuwe leiderschapsposities en ik kijk uit naar hun succes. Ik weet dat zij onze organisatie zullen blijven uitbouwen terwijl ze innovatieve oplossingen leveren aan onze klanten”.

Nieuws

Meer nieuws over