Atos wederom IT partner Holland Heineken House

18 februari 2014 Consultancy.nl

In Sotsji beleeft Nederland de beste Olympische Winterspelen ooit. Iedere avond zit het Holland Heineken House tot op de nok toe gevuld. In Nederland zitten miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Atos verzorgt het IT netwerk tijdens de Spelen, waardoor de sportliefhebber geen moment hoeft te missen.

Het Holland Heineken House is van 6 tot en met 23 februari de thuishaven voor atleten en hun familie, media, sponsors en fans. De ruimte van ongeveer 3.500 vierkante meter omvat onder andere publieke ruimtes, business lounges, werkruimtes voor de pers, eetgelegenheden, faciliteiten voor atleten en een aparte ruimte voor de ontvangst van VIP’s. Het wordt beschouwd als dé ontmoetingsplaats voor iedereen die het Nederlands Olympisch Team een warm hart toedraagt en is ook de plek waar de tot dusver 14 medailles uitbundig zijn gevierd.

Holland-Heineken-House-Atos

Olympische reeks

Na Salt Lake City, Athene, Turijn, Beijing en Vancouver wordt de ICT van de Holland Heineken House tijdens Sotsji wederom geleverd door Atos. Het internationale ICT-adviesbureau neemt onder meer de IT, het internet- en telefoonverkeer naar Nederland voor zijn rekening. Een ruimte van zo’n 3.500 vierkante meter is omgebouwd tot een volwaardig communicatiecentrum.

Media

Tevens is Atos verantwoordelijk voor de IT-inrichting van NOC*NSF kantoren. Ook media als de NOS, Radio 2, BNR, RTL 4 en Radio 538 maken gebruik van de telecommunicatielijnen van Atos. Alle bezoekers krijgen daarnaast de beschikking over WiFi.

Belangrijke processen

“In het Holland Heineken House zijn veel partijen afhankelijk van IT om goed te kunnen presteren. We zijn verantwoordelijk voor belangrijke processen, die niet goed zouden functioneren als Atos haar werk niet goed doet. We zijn er trots op dat Atos wederom de IT-partner van het Holland Heineken House is” aldus Rob Pols, CEO van Atos Benelux & Nordics.

Nieuws

Meer nieuws over