M&I/Partners benoemt Jos Smits tot Professional Partner

18 maart 2014 Consultancy.nl

Adviesbureau M&I/Partners heeft Jos Smits (46) begin dit jaar benoemd tot Professional Partner. Smits werkt sinds medio 2010 bij M&I/Partners en richt zich vooral op opdrachtgevers in de lokale overheid.

Jos Smits heeft een jarenlange track record binnen de adviesbranche. Na het afronden van zijn studie Physical Geography aan de Universiteit van Utrecht werkte hij zo’n 14 jaar bij Capgemini / Capgemini Consulting. Als Consultant en vervolgens Senior Consultant was hij betrokken bij diverse opdrachten bij ministeries, (semi-)publieke instellingen en waterschappen. Zo heeft Smits onder meer Gemeente Rotterdam geholpen met digitaliseringsvraagstukken, het Ministerie van Defensie met de uitrol van een nieuw Intranet platform en de ICTU ondersteund bij het verbeteren van het innovatieproces.

In zijn laatste jaren bij Capgemini was hij hoofd van de ‘E-Overheid en Lokale Overheid’ vakgroep, een team van circa 40 FTE. Ook heeft Smits als adviseur en programmamanager diverse publieke sector instellingen geadviseerd op het terrein van de bestuurlijke ICT-vraagstukken en de e-overheid.

Jos Smits - MXI Partners

Medio 2010 maakte Smits de overstap naar branchegenoot M&I/Partners, een adviesbureau uit Amersfoort gespecialiseerd in strategische ICT-vraagstukken. Bij M&I/Partners heeft hij diverse lokale overheden geholpen met onder meer intergemeentelijke samenwerking, informatiestrategie, kosten en baten van ICT en de besturing van ICT. Per begin dit jaar heeft Smits de carrièrestap gemaakt van Principal Adviseur naar Professional Partner.

“In de afgelopen jaren heeft Jos zich ontwikkeld tot een toonaangevende adviseur voor onze advies-praktijk in de lokale overheid. Voor dit werkveld voorzien wij nog aanzienlijke ontwikkelingen. Met de benoeming van Jos geeft M&I/Partners een extra impuls aan de kwaliteit van haar adviespraktijk in de lokale overheid. Wij verwachten dan ook onze klanten in de toekomst bij deze ontwikkelingen nog beter van dienst te kunnen zijn” aldus M&I/Partners in een reactie op de partner benoeming.

Nieuws

Meer nieuws over