Anne Booy versterkt afval en recyclingtak van Rebel

03 maart 2014 Consultancy.nl

Rebel heeft de gelederen versterkt met Anne Booy. Hij maakt de overstap van Westwoude Management, een specialist op het gebied van afval en recycling. Bij Rebel wordt hij verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van de afval-en-recyclingpraktijk, een van de focusgebieden van Rebel’s dienstverlening.

Anne Booy heeft meer dan 25 jaar managementervaring binnen de afvalverwerkingsindustrie. Na een periode bij DHV te hebben gewerkt trad hij in 1985 in dienst bij Westwoude Management, waar hij 13 jaar zou werken. In zijn laatste rol als partner was hij betrokken bij diverse grote afvalmanagement-transformaties. In 1996 voegde hij zich bij afvalspecialist SITA, waar hij 13 jaar werkte. Hij was onder andere betrokken bij de ontwikkeling en bouw van afvallocaties in Coevorden/Emlichheim, Roosendaal en Rotterdam.

Anne Booy - Rebel

Eind 2010 trad Anne Booy weer in dienst bij Westwoude Management als directeur. Vanuit de dienstverlener was hij actief in Zuid-Afrika. Daar was hij bezig om de lokale partijen te helpen met het verzakelen van afvalmanagement. Aangezien Rebel ook betrokken was bij het project, maakte hij daar eerstehand kennis met het Rotterdamse platform van ondernemers. Aangetrokken door de internationale ervaring en groeiambities van Rebel op het gebied van waste-management besloot hij om de overstap te maken. Per 1 januari is Booy formeel in dienst getreden bij het Rotterdamse adviesbureau.

“Ik werk al bijna 30 jaar in de afvalverwerking en ik heb de behoefte om binnen mijn vak nu internationaal het verschil te maken. Rebel heeft die ambitie ook, dus dat sluit heel mooi aan,” aldus Booy over zijn keuze voor Rebel.

Nieuws

Meer nieuws over