Ad Verbogt van Rijnconsult directeur Foodport Zeeland

20 februari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Foodport Zeeland heeft begin deze maand Ad Verbogt, geassocieerd partner bij adviesbureau Rijnconsult, benoemd tot directeur. Hij volgt de teruggetreden Edwin Foudraine op. Het verder positioneren en versterken van Foodport Zeeland wordt de belangrijkste opdracht van Verbogt.

Ad Verbogt werkt al zo’n 20 jaar als zelfstandig ondernemer. Zijn opdrachten voert hij uit voor het bedrijfsleven en de onderwijssector. Hierin richt hij zich vooral op transitietrajecten die aansluiten bij de thema’s “Netwerk(en) organiseren”,  “Onderwijs en arbeidsmarkt” en “Innovaties” . Zijn kracht ligt in het schakelen tussen én met alle lagen van de betrokken partijen en het creëren van waardevolle netwerken. Sinds begin 2009 is hij als geassocieerd partner verbonden aan Rijnconsult, een organisatieadviesbureau uit Houten.

Ad Verbogt - Foodport Zeeland

Naast zijn advieswerkzaamheden is Verbogt al een aantal jaar betrokken bij Foodport Zeeland*. Zo is hij verantwoordelijk geweest voor het regionale en landelijke netwerk van de Fruitacademie, een samenwerking tussen de fruitsector en het onderwijs.

* Foodport Zeeland heeft de doelstelling om stakeholders binnen de Zeeuwse foodsector met elkaar te verbinden. De agro-, aqua- en foodverwerkende sectoren zijn met een productiewaarde van €1,7 miljard goed voor circa 15% van de werkgelegenheid in de provincie.