Karin Roeloffs hoofd beleggingen Benelux bij Mercer

14 februari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Karin Roeloffs is per begin dit jaar aangesteld als Business Leader Investments Benelux bij Mercer. In deze functie geeft zij leiding aan de beleggingsadviesdiensten van het adviesbureau in de Benelux. Roeloffs neemt de functie over van Jelle Beenen, die binnen Mercer is aangesteld als Global Head of Alternatives Research.

Roeloffs trad in september 2011 bij Mercer in dienst, als Principal Consultant en Senior Relationship Manager. Daarvoor was ze 3 jaar werkzaam bij APG Asset Management als Hoofd Relationship Management. Daarvoor werkte Roeloffs bijna 20 jaar bij ABN Amro, onder andere als Hoofd Financial Institutions & Corporate Clients Benelux binnen ABN Amro Asset Management.

“Sinds 2011 werk ik met veel enthousiasme bij Mercer. De ontwikkelingen in de pensioenmarkt doen continue een beroep op het beleggingsbeleid van pensioenfondsen. Ik zie het dan ook als een mooie uitdaging om vanuit deze rol een toonaangevende bijdrage te leveren” aldus Roeloffs in een reactie op haar interne promotie.

Karin Roeloffs - Mercer

Martin Meerkerk, market leader Benelux bij Mercer: “Karin heeft de afgelopen jaren bewezen complexe opgaven tot een succesvol eind te brengen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat ze dit als hoofd Investments Benelux zal blijven doen.”

Mercer Investments in de Benelux ondersteunt professionele beleggers zoals pensioenfondsen en verzekeraars bij alle onderdelen van de beleggingscyclus: ALM, Strategische Asset Allocatie, portefeuilleconstructie, manager selectie, geïmplementeerde oplossingen en monitoring. De praktijk geeft advies zowel op vaste- als op projectbasis.