M&A adviesbureaus RWP en CDI Global fuseren

29 januari 2014 Consultancy.nl

Gisteren werd bekend gemaakt dat Reitsma & Wertheim & Polano (RWP) en CDI Global Nederland, twee zeer ervaren fusies- en overname adviesbureaus zelf gaan fuseren. Het gecombineerde bedrijf zal de naam CDI Global voeren en de partners van RWP zullen vanuit de vestiging van CDI in Amsterdam hun werkzaamheden continueren. Officeel is de fusie al per 1 september 2013 ingegaan.

Door de samenvoeging van CDI Global en RWP ontstaat een organisatie die een rijke expertise heeft opgebouwd bij meer dan 300 binnen- en buitenlandse deals met een waarde van tussen de €5 miljoen en €200 miljoen.

CDI GLOBAL

CDI Global
CDI Global voorziet - vanuit 37 kantoren in 21 landen wereldwijd - familiebedrijven, private organisaties, beursgenoteerde bedrijven en overige investeerders van advies op o.a. het gebied van fusies, overnames, management buyouts en bedrijfswaarderingen. CDI Global ziet zichzelf als de Nederlandse marktleider voor middelgrote organisaties binnen de M&A markt, op basis van het aantal afgesloten deals.

In een persverklaring wijst CDI partner Frits van Servellen op de rijke ervaring van CDI Global: “Kennis en ervaring zijn bij uitstek succesfactoren. Kennis valt met studie te vergaren, maar ervaring en inzicht komen pas met de jaren. Ervaren adviseurs herkennen situaties, denken vele zetten vooruit en sturen daarop. Ons team bestaat dan ook uitsluitend uit zeer ervaren adviseurs, die nauw samenwerken met de bestaande andere adviseurs van een cliënt”.

RWP
Reitsma & Wertheim & Partners (RWP) – in het verleden bekend als Insinger de Beaufort Corporate Finance – heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de M&A markt. Het M&A adviesbureau helpt ondermeer organisaties en familiebedrijven met complexe fusie-, overname-, opvolgings- en verkooptrajecten. RWP stelt dat, door de fusie met CDI Global, hun internationale footprint is uitgebreid, waardoor zij hun klanten nog beter kunnen helpen bij internationale transacties.

Nieuws