8 nieuwe Managing Directors voor Huron Consulting

30 januari 2014 Consultancy.nl

De Amerikaanse consultingorganisatie Huron Consulting Group heeft acht promoties aangekondigd. Jim Carter, Scott Curtis, Scott Friedman, Diane Karagory, Chad Kellogg, Becca LaFond, Costa Magas en Laura Zimmermann zijn bevorderd tot de functie van Managing Director.

Huron Consulting Group werd opgericht in 2002 door een groep van ongeveer twee dozijn ervaren financiële en operationele consultants die daarvoor werkten voor Arthur Andersen. Het grote acountants- en advieskantoor was kort daarvoor omgevallen als gevolg van de betrokkenheid bij het Enron-schandaal. Sindsdien is Huron uitgegroeid tot meer dan 2,200 werknemers, waaronder zo’n 1,500 consultants. Huron Consulting richt zich met name op de sectoren Zorg, Onderwijs, Legal en Finance.

Huron Consulting Group

Een overzicht van de acht nieuwe Managing Directors (naam, belangrijkste focusgebied):

- Jim Carter, Onderwijs
- Scott Curtis, Juridisch
- Scott Friedman, Onderwijs
- Diane Karagory, Zorg
- Chad Kellogg, Zorg
- Becca LaFond, Zorg
- Costa Magas, Zorg
- Laura Zimmermann, Onderwijs

"Met grote feliciteer ik de nieuwe Managing Directors voor het behalen van een significante mijlpaal in hun carrière” zegt James Roth, Chief Executive Officer van het beursgenoteerde adviesbureau. “Zij zijn gepromoveerd omdat zij het type leiderschap, waarden en cultuur omarmen, waarop onze organisatie zijn reputatie heeft opgebouwd”, aldus Roth.

Nieuws

Meer nieuws over