Yvette Connor verruilt Marsh voor Alvarez & Marsal

31 december 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

De wereldwijde adviesorganisatie Alvarez & Marsal (A&M) heeft Yvette Connor benoemd als Managing Director van zijn Insurance & Risk Advisory Services praktijk. Connor, die komt van branchegenoot Marsh, zal vanuit A&M’s kantoren in Denver en New York opereren.

Yvette Connor brengt meer dan 20 jaar ervaring met zich mee op het gebied van ontwikkeling en implementatie van risicoraamwerken. Ze is gespecialiseerd in de link tussen strategische planning en risico management. Bij Marsh speelde Connor een belangrijke rol bij het uitbouwen van Marsh tot een toonaangevende speler binnen de business in de VS. Voor haar periode bij Marsh was Connor Director of Risk Management bij Vulcan (een Amerikaanse investerings- en project management organisatie) en Director of Insurance en Risk Financing bij Sutter Health (een Amerikaanse zorginstelling)

Yvette Connor - Alvarez Marsal

“Angst en verplichting zijn altijd de historische aanjagers van risk management geweest” zegt Jim McDermott, Hoofd van A&M’s Insurance & Risk Advisory Services. “In toenemende mate echter, zien vooruitstrevende bestuurders het belang in risico om te zetten in een strategisch gesprek gericht op waardecreatie. Yvette is een pionier in het creëren van modellen en het implementeren van strategieën die herdefiniëren hoe risico wordt geïdentificeerd, gekwantificeerd en beschouwd. Alvarez & Marsal heet haar van harte welkom”.