IG&H Consulting partner Matthijs Mons vertrekt

12 december 2013 Consultancy.nl

Matthijs Mons (42), partner bij IG&H Consulting & Interim, gaat het consultancy- en interimbureau in januari 2014 verlaten. Mons is al meer dan 16 jaar werkzaam voor IG&H en wordt gezien als een van de gezichtsbepalers van het adviesbureau. Mons en IG&H gaan in goede verstandshouding uit elkaar.

Na het afronden van zijn studie bedrijfseconomie begon Mons zijn loopbaan medio jaren ’90 bij IAK Verzekeringen, een Eindhovens assurantiemakelaar. In 1997 trad hij als consultant in dienst bij IG&H Consulting. In zo’n tien jaar doorliep Mons de verschillende rangen en in 2007 werd hij benoemd tot partner. Als partner Financial Services was hij de afgelopen zes jaar verantwoordelijk voor het uitbouwen van de bancaire praktijk van het bedrijf.

Matthijs Mons vertrekt bij IG&H Consulting

Onder de leiding van Mons heeft de bancaire adviespraktijk van IG&H in de afgelopen jaren een sterke ontwikkeling doorgemaakt. Met name op de thema’s woningmarkt, hypotheekmarkt (bijv. marktstudies, IG&H Hypothekenupdate) en financiële adviesproducten (bijv. IG&H Performancemonitor) wordt IG&H inmiddels binnen de markt gezien als een van de adviesvoorlopers. Mons zelf is ook een veelgevraagde spreker op conferenties/seminars en wordt door media regelmatig aangehaald als kennisexpert.

Nieuwe uitdaging

In een persbericht laten IG&H en Mons weten dat ze in goede verstandshouding ieder hun eigen weg gaan. “Matthijs heeft er voor gekozen IG&H te verlaten om nieuw loopbaanperspectief te creëren en nieuwe doelen te stellen” aldus IG&H. “Werken bij IG&H was te veel comfortzone geworden" vult Mons aan. Hij weet nog niet concreet wat hij volgend jaar gaat doen: "Ik ga me eerst actief oriënteren op iets nieuws. Ik heb wel ideeën over wat ik ga doen, maar er ligt geen afgerond businessplan. Maar ik heb wel scherp wat ik wil”.

Matthijs Mons - TwitterMathijs Mons laat ook op social media platform Twitter weten dat hij IG&H begin 2014 verlaat.

Nieuws

Meer nieuws over