M&A speler Aeternus opent kantoor in Eindhoven

10 november 2012 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Aeternus, een corporate finance bureau uit Venlo, heeft een vestiging geopend in Eindhoven. Het kantoor is gevestigd in het pand van Joanknecht & Van Zelst, langs de A2, bij de afslag Veldhoven Zuid.

M&A specialist Aeternus werd in 2006 opgericht in Venlo. In de afgelopen jaren is het advieskantoor snel gegroeid tot een team van 13 specialisten. Volgens Bart Hendrix, Senior Adviseur Corporate Finance en sinds deze maand ook directeur van de Eindhovense vestiging, heeft Aeternus de groei met name te danken aan de sterke vraag naar M&A diensterlening in Zuidoost-Nederland. Daarnaast heeft het corporate finance bureau ook baat bij de sterke focus die concurrenten hebben op de Randstad. “Onze meeste concurrenten zitten in de Randstad, met name in Amsterdam”.

De grote kracht van Aeternus is volgens Bart Hendrix dat het bedrijf onafhankelijk is. “We zijn niet gelieerd aan een bank of accountantskantoor. Dat is een groot verschil met collega-bedrijven in de regio, die van vergelijkbaar formaat zijn. Hierdoor zijn we in staat om al onze klanten objectief van informatie en advies te voorzien”.