Aeternus organiseert twee seminars voor ondernemers

15 augustus 2013 Consultancy.nl

Aeternus organiseert de komende twee maanden onder de titel ‘Collegetour Bedrijfswaarde’ twee seminars voor ondernemers in Zuid-Nederland. De colleges worden gegeven in Eindhoven en in Venlo.

College over internetstrategie
Op woensdag 11 september organiseert het adviesbureau een college over internetstrategie op de High Tech Campus in Eindhoven. Spreker Victor Terpstra is mede-eigenaar van Strawberries, een creatief-technisch internetbedrijf dat in 15 jaar tijd is uitgegroeid tot een marktbepalende partij. Directeur Jacques Jetten van Aeternus geeft tijdens het college zijn visie op waardecreatie door een bedrijf met een goede internetstrategie.

College over intellectual property
Maandag 21 oktober wordt een college over Intellectual Property (IP) georganiseerd. Het college vindt die dag plaats op twee verschillende locaties, eerst bij Galerie de Hoeve in Venlo en later op de dag op de High Tech Campus in Eindhoven. Twee experts op het gebied van intellectueel eigendom en merkenrecht, Antoon Quadvlieg en Josine van den Berg geven een lezing. Beide zijn partner bij advocatenkantoor Klos Morel Vos & Schaap. Antoon Quadvlieg is hoogleraar aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in Nijmegen.

Aeternus is een corporate finance adviesbureau met vestigingen in Venlo en Eindhoven. Het advieskantoor is in 2006 opgericht en heeft circa 15 adviseurs in dienst.

Nieuws

Meer nieuws over