Stuart Jackson wereldwijde topman L.E.K. Consulting

03 januari 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Stuart Jackson is aangesteld als de nieuwe Global Managing Partner van L.E.K. Consulting. Hij vervangt Iain Evans, mede-oprichter van de organisatie, die verder zal gaan in zijn rol als L.E.K. voorzitter. Jackson heeft bijna 30 jaar gewerkt voor de wereldwijde strategy en management consulting organisatie. Hij zal L.E.K.’s business leiden vanuit het kantoor in Chicago.

L.E.K. Consulting is in 1983 opgericht door drie Bain & Company partners, waaronder Iain Evans. Het adviesbureau is gegroeid tot meer dan 900 consultants in 21 kantoren wereldwijd.

De nieuwe Global Managing Partner Stuart Jackson begon zijn carrière bij L.E.K. in Londen bijna 30 jaar geleden. Na een aantal jaar verhuisde hij naar de VS waar hij meerdere leiderschapsrollen vervulde voor de VS en wereldwijd. In zijn laatste functie was hij President van L.E.K. Noord-Amerika en daarvoor leidde hij het L.E.K. kantoor in Chicago. Hij is gespecialiseerd in business strategy en operational excellence, met een focus op de segmenten zorg, consumentenproducten, voedsel en dranken en vermogensbeheer.

Stuart Jackson - LEK Consulting

“Ik ben vereerd Global Managing Partner van L.E.K. Consulting te worden” zegt Jackson. “Ik kijk er naar uit om te werken met ons wereldwijde partners om onze klanten uitzonderlijke resultaten in hun business te laten behalen, en om de meest lonende carrièrekansen te bieden aan ons wereldwijde personeel”.

Opvolger
Stuart Jackson’s rol als President van L.E.K. Noord-Amerika zal worden overgenomen door Peter McKelvey, die momenteel Managing Partner van het kantoor in Boston is. McKelvey vormt samen met John Goddard (President L.E.K Europe) en Simon Barrett (President L.E.K. Azië) het regional global management team.