Spaanse ex-premier Jose Aznar consultant bij KPMG

18 oktober 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De ex-premier van Spanje, Jose Maria Aznar is aangesteld als persoonlijk consultant van John Scott, de vice-voorzitter van KPMG en in Spanje managing partner van het Big 4 adviesbureau.

Jose Maria Aznar
Aznar was van 1996 tot 2004 premier van Spanje en zal Scott bijstaan op het gebied van geopolitieke aangelegenheden en macro-economische kwesties. Asnar is lid van de conservatieve partij Partido Popular (PP), waarvoor hij in 1989 lijsttrekker werd om daarna naar het premierschap te dingen. Ook hij erelid van FAES, de denktank van zijn partij. Anno 2013 is hij o.a. consultant bij DLA Piper en bestuurslid van News Corporation, de mediaorganisatie in handen van Rupert Murdoch.

John Scott - Jose Maria Aznar

John Scott
John Scott, de huidige Managing Partner van het adviesbureau in Spanje, werd onlangs benoemd tot de nieuwe Deputy Global Chairman van het adviesbureau. Hij volgde Alan Buckle op, die na 32 jaar bij het Big 4 kantoor, met pensioen ging. Scott is tevens per 1 oktober de nieuwe KPMG EMEA Chairman geworden. Hij volgde Rolf Nonnenmacher op, die ook met pensioen is gegaan.