Twee benoemingen in MT van Mercer M&A Consulting

23 oktober 2013 Consultancy.nl

Adviesbureau Mercer heeft twee benoemingen bekendgemaakt binnen het leiderschapsteam van zijn Noord Amerikaanse M&A Consulting team. Chuck Moritt, Senior Partner, is benoemd tot de Corporate M&A Leader van Noord Amerika. Jeff Cox, ook Senior Partner, gaat leiding geven aan de Noord-Amerikaanse Private Equity M&A praktijk.

“We zijn verheugd de nieuwe verantwoordelijkheden van Chuck en Jeff aan te kondigen” zegt Pat Milligan, hoofd van de Noord-Amerikaanse regio. “Chuck en Jeff zijn twee van onze meest seniore en ervaren M&A consultants en zij hebben een uitzonderlijk trackrecord in het adviseren van klanten op het gebied van fusies en overnames”.

Mercer - Mergers Acquisitions

Over Chuck Moritt

Chuck Moritt werkt meer dan 20 jaar voor Mercer en is op dit moment Senior Partner. Hij heeft een ruime ervaring in een breed spectrum van M&A onderwerpen, waaronder due dilligence, post-fusie integratie en M&A organisatie effectiviteit. In de afgelopen 8 jaar was hij M&A Market Leader voor de Noord-Oostelijke regio, en nu krijgt hij de verantwoordelijkheid voor geheel Noord-Amerika.

Over Jeff Cox

Jeff Cox is ook een Senior Partner bij Mercer en werkt al meer dan 15 jaar bij het adviesbureau. In die periode werkte hij aan meer dan 250 M&A transacties, waarbij hij zowel vermogensbeheerders en strategische kopers/verkopers over een breed spectrum van wereldwijde HR, balancesheet risk en post-fusie integratie kwesties adviseerde.

Nieuws

Meer nieuws over