Vier nieuwe benoemingen bij Aon Risk Solutions

14 oktober 2013 Consultancy.nl

Aon Risk Solutions, de risicomanagement adviespraktijk van zakelijke dienstverlener Aon, heeft vier nieuwe benoemingen bekendgemaakt.
 
Mandy van der Zalm (44) is benoemd tot Managing Director van de klantgroep Public & Business Services & Construction. Van der Zalm is twaalf jaar werkzaam binnen Aon en gaf eerder leiding aan Aon Professional Services.
 
Richard van de Wege (41) is benoemd tot Managing Director van de klantgroep Trade & Manufacturing. Hiervoor was hij binnen Aon Nederland verantwoordelijk voor het Aon Global Client Network. Van de Wege werkte in twee periodes bij elkaar elf jaar bij Aon en vervulde in die tijd diverse rollen in Treasury functies.
 
Vier nieuwe benoemingen bij Aon Risk Solutions
 
Peter van den Brink (50) is benoemd tot Managing Director van de klantgroep Energy Marine & Logistics. Hiervoor werkte Van den Brink in diverse rollen en directiefuncties bij zowel Marsh als Willis.
 
Pieter Dijkstra (38) is benoemd tot Managing Director Client Strategy & Development. Dijkstra is veertien jaar werkzaam binnen Aon en gaf leiding aan onder andere de afdelingen Business Development, Gezondheidszorg en Publieke Sector & Vastgoed.
 
"Met deze benoemingen zetten we in op kwaliteitsverbetering van de dienstverlening naar onze klanten en borgen we een organisatie die inzet op verdere groei van onze bedrijfsactiviteiten," zegt Marc van Nuland, directievoorzitter van Aon Risk Solutions in Nederland.

Nieuws

Meer nieuws over