PwC verlengt huur kantoren Groningen en Eindhoven

10 oktober 2013 Consultancy.nl

PwC heeft de huurovereenkomsten van zijn kantoren in Eindhoven en Groningen verlengd. Dat hebben vastgoedmakelaar DTZ Zadelhoff en Chalet Group bekendgemaakt in een persbericht. Het is onbekend wat de looptijd is van de nieuwe huurovereenkomsten.

PwC heeft in Nederland ruim 4.600 professionals verspreid over twaalf vestigingen.

In Eindhoven verlengde PwC de huur van circa 3.631 m2 en 66 parkeerplaatsen in het gebouw ‘Black Rock’, gevestigd aan Flight Forum 840. Black Rock heeft een totale oppervlakte heeft van circa 10.239 vierkante meter. PwC verlengde de huurovereenkomst met ingang van 1 november 2013. 

PwC Groningen en Eindhoven

In Groningen huurt het accountants- en adviesbureau circa 1.776 vierkante meter kantoorruimte en 50 parkeerplaatsen. Het multitenant-kantoorgebouw ‘Hoornse Borgh’ aan de Paterwoldseweg 806 bestaat in totaal uit 4.380 m2 kantoorruimte. De komende maanden wordt het pand grondig gerenoveerd. Zo krijgen onder meer de entree, de receptiebalie, de lift en de sanitaire groepen een metamorfose. Het contract is door PwC met ingang van 1 januari 2014 verlengd.

Beide panden zijn eigendom van Chalet Group. PwC werd bij de transacties begeleid door Colliers International Real Estate. Chalet Group werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Nieuws