Russische Energy Consulting lid van HLB International

05 september 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Het Russische accountants- en adviesbureau Energy Consulting heeft zich aangesloten bij het netwerk van HLB International. Circa 900 adviseurs maken de overstap.

Energy Consulting is met een jaarlijkse omzet van $118 miljoen de zesde zakelijke dienstverlener van Rusland. Het bedrijf heeft circa 900 medewerkers verspreid over kantoren in Moskou, Sint-Petersburg, Kazan en Almetievsk. Onder de klanten van Energy Consulting  bevinden zich grote multinationals en Russische ondernemingen, waaronder Siemens, E-on, Gazprom, Tatneft en Rostelecom.

Energy Consulting lid van HLB International

“Energy Consulting  biedt een breed spectrum aan professionele diensten op het gebied van audit, financiële-, juridische-, belasting- en business consulting, human resource management en assessment en tot slot informatietechnologie” aldus HLB Internatoinal in een persbericht.

HLB heeft reeds een sterke aanwezigheid in Rusland. De volgende bedrijven maken deel uit van HLB’s netwerk: HLB PACC Audit, HLB Univers-Audit, HLB Vneshaudit en HLB Prime Advice.

HLB International
HLB International werd opgericht in 1969 en is een wereldwijd network van accountingorganisaties en bedrijfsadviseurs. Het netwerk heeft leden in meer dan 100 landen en heeft, gezamenlijk, 1,750 partners en 14,000 werknemers in 480 kantoren.