Atos koopt Australische system integrator WindowLogic

19 augustus 2013 Consultancy.nl

Atos heeft WindowLogic, een van de grootste system integrators in Australië, gekocht. Circa 100 medewerkers in Australië en Nieuw-Zeeland maken de overstap naar de Franse IT dienstverlener. Door de overname verstevigt Atos zijn marktpositie in de Australische IT dienstenmarkt.
 
WindowLogic werd opgericht in 1996 en biedt een breed spectrum aan IT diensten, zoals IT consulting, oplossingen en service delivery. WindowLogic heeft kantoren in Perth (hoofdkwartier), Sydney, Canberra, Melbourne, Brisbane en Nieuw-Zeeland.
 
Atos - Windowlogic
 
“De overname van WindowLogic ligt in lijn met onze groeistrategegie in de Azië-Pacifische regio” zegt Steve Conolly, Managing Director van Atos in Australië. Volgens hem vult het dienstenaanbod van WindowLogic het portfolio van Atos prima aan. “De oplossingen van WindowLogic zijn een aanwinst voor het portfolio, de producten en marktsegmenten van Atos in Australië. De overname zal het Atos in Australië mogelijk maken om de industriefocus in nieuwe gebieden te diversificeren – zoals marine, defensie en overheidssectoren – terwijl we nieuwe ECM oplossingen aanbieden aan onze bestaande klanten”.

Nieuws

Meer nieuws over