Pablo Martinez Managing Director BCG Midden Oosten

02 augustus 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

The Boston Consulting Group (BCG) heeft de Spanjaard Pablo Martinez als Managing Director voor de Midden-Oosten operaties aangesteld. Martinez, die afkomstig is van het BCG kantoor in Madrid, zal worden gevestigd in Dubai. Zijn voornaamste taak zal zijn – samen met de overige Managing Directors – om de business van het consulting bedrijf in de regio verder te laten groeien.
 
Adviesbureau BCG heeft drie kantoren in het Midden-Oosten: Tel Aviv (Israël), Dubai, en Abu Dhabi.
 
"Pablo was maakte een zeer waardevol deel uit van het BCG team in Madrid, en wij zijn verheugd om zijn promotie aan te kondigen, nu hij zich bij het Midden-Oosten team voegt” zegt Joerg Hildebrandt, Managing Director en Hoofd van BCG’s Midden-Oosten operaties.

Pablo Martinez - Managing Director - BCG Middle East
 
Pablo Martinez begon bij BCG in 2012. Voor dat hij zich bij het strategy consulting bureau voegde, werkte hij als ingenieur voor een grote ruimtevaart engineering organisatie. Martinez behaalde zijn MSc in Aeronautical Engineering aan de Polytechnic University van Madrid (Spanje). In de afgelopen 11 jaar bij BCG, richtte hij zich op de Luchtvaart- en Travel & Tourism industrieën. Bovendien was hij verantwoordelijk voor diverse transformaties bij clienten in het Media- en Consumer Goods segment.