Mazars partner Pieter Visser naar Grant Thornton

19 juli 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Grant Thornton heeft Pieter Visser (42) benoemd tot partner. Hij is afkomstig van branchegenoot Mazars, waar hij ruim 18 jaar werkzaam was, in zijn laatste functie als partner. Bij Grant Thornton wordt hij verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de fiscale adviespraktijk in de regio Leiden.
 
Pieter Visser rondde in 1994 zijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Leiden af. Als fiscaal jurist startte hij zijn carrière bij accountants- en adviesbureau Coopers & Lybrand (juridische voorganger van PwC), waarna hij in 1995 de overstap naar concurrent Mazars maakte. Daar werd hij in 2008 benoemd tot partner.
 
Pieter Visser benoemd tot Partner
 
De afgelopen 20 jaar heeft Visser ruime ervaring opgedaan in fiscale advieservaring. Als sparringpartner en belastingadviseur werkt hij aan fiscale vraagstukken voor (middel)grote (familie)ondernemingen op het gebied van bedrijfsstructuur, herstructureringen (fusies, splitsingen en verzelfstandigingen), bedrijfsopvolgingen- en overdrachten, doorstartsituaties en fiscale en estate planning van de achterliggende holdingvennootschappen en DGA’s. Tegelijkertijd heeft hij veel ervaring in de non-profitsector en uitgebreide kennis van de technologiesector.