ConsultantTraining.nl: Training stakeholdermanagement

10 juli 2013 Consultancy.nl

Op 26 en 27 augustus organiseert trainingsbureau ConsultantTraining.nl een training voor organisatieadviseurs op het gebied van stakeholdermanagement. Doelgroep van de training zijn consultants werkzaam bij een adviesbureau, interimmers en zelfstandige adviseurs (ZZP’ers). De training wordt verzorgd door Peter van Weel, ervaren manager en golfer met een handicap van 4,4 en Arno de Beer, ervaren communicatie en brein trainer en coach.

Stakeholdermanagement

Tijdens de 2-daagse trainingen leren de consultants hun doelstellingen te behalen door effectief stakeholdermanagement. De golfsport vormt de basis voor de training, van hieruit wordt de koppeling naar de eigen praktijk gemaakt.

Dag 1 staat in het teken van het creëren van overzicht en inzicht in de stakeholders. Via zowel theorie en praktische ervaringen krijgen deelnemers inzicht in hoe ze stakeholders kunnen identificeren en hoe ze zakelijke relaties - aan de hand van hun kenmerken - kunnen categoriseren. Met deze bagage in de rugtas kunnen adviseurs hun actie- en communicatie plannen beter afstemmen aan de wensen van de ontvanger. Op de tweede dag krijgen deelnemers inzicht in hoe ze relaties met opdrachtgevers kunnen opbouwen en optimaal kunnen onderhouden door het toepassen van de juiste communicatietechnieken.

Consultant Training.nl

Praktische informatie:

Training: Stakeholder Overzicht & Communicatie
Data: 26 en 27 augustus
Locatie: Op een goed bereikbare locatie in Utrecht, zowel per auto als per OV.
Kosten: De prijs voor de training is €699, exclusief BTW (inclusief golfclinic en afsluitende borrel).
Voor meer informatie en inschrijven zie hier.

Over ConsultantTraining.nl

ConsultantTraining.nl is een trainingsbureau uit Utrecht dat zich focust op consultants en ZZP-ers. Het trainingsbureau verzorgt trainingen en workshops op het gebied van onder andere stakeholder-, project- en verandermanagement.

Nieuws

Meer nieuws over