Paul de Jager Director Financial Services bij IG&H

03 juli 2013 Consultancy.nl

Paul de Jager (45) is in dienst getreden als ‘Director Financial Services’ bij IG&H Consulting & Interim. Hij is afkomstig van vlaggenproducent Shipmate, waar hij de functie van Algemeen Directeur bekleedde. Bij IG&H zal De Jager zich richten op het verder professionaliseren en uitbouwen van de positie van het adviesbureau bij banken en verzekeraars.
 
Na het afronden van zijn studie MSc. in Economie aan de VU startte De Jager zijn carrière in 1994 in het management trainee programma van ING. Bij de bank heeft hij gedurende een periode van 13 jaar diverse (leidinggevende) banen gehad in sales, marketing en strategie, zowel bij de bank als bij verzekeringsonderdelen van ING. In zijn laatste functie bij ING was hij directeur marketing bij ING Bank in Polen (2003 – 2007).

Paul de Jager - IGH Consulting

Na terugkeer in Nederland besloot hij het roer om te gooien. Hij werd Algemeen Directeur van Shipmate, een vlaggenproducent met circa 30 medewerkers uit Vlaardingen. Medio vorig jaar werd Shipmate overgenomen door de grotere branchegenoot Faber* uit Amsterdam. Beide bedrijven profileren zich sterk bij grote sportevenementen, zoals de Tour de France en het EK voetbal.
 
* Faber heeft omzet van €35 miljoen per jaar en 250 werknemers in 12 landen.

Nieuws

Meer nieuws over