Tata Consultancy verlengt samenwerking met VUmc CCA

18 april 2013 Consultancy.nl

Tata Consultancy Services (TCS) heeft haar samenwerking met het VUmc Cancer Center Amsterdam (VUmc CCA) verlengd. Ook de komende drie jaar zal het ICT adviesbureau het expertisecentrum voor onderzoek en behandeling van kanker (financieel) steunen. De verlenging van de samenwerking is gerelateerd aan de TCS Amsterdam Marathon, waar het  VUmc CCA ook voor de komende drie jaar het officiële goede doel van zal zijn.

Vorig jaar oktober vond de 37e editie van de ‘TCS Amsterdam Marathon’ plaats, wat een sportief succes was en tegelijk een stimulans voor het VUmc CCA. Er is toen maar liefst €115.000 aan sponsorgeld opgehaald, waarmee het VUmc CCA dit jaar een extra onderzoeker kon aanstellen.

Amit Kapur, Regional Director and Head Benelux TCS: "TCS vindt het belangrijk om bij te dragen aan de maatschappij, evenals het bouwen aan lage termijn relaties. Daarom zijn wij erg verheugd dat we onze sterke relatie met het VUmc CCA voortzetten, als officieel begunstigde van de TCS Amsterdam Marathon".

“Het is geweldig dat we zeker tot en met 2015 het officiële goede doel van de TCS Amsterdam Marathon mogen zijn. We kunnen nu meer aandacht vestigen op het belang van onderzoek naar kanker. VUmc CCA wil zoveel mogelijk patiënten helpen met de meest effectieve behandelmethoden en kanker terugbrengen tot een behandelbare chronische ziekte. Door te investeren in ons onderzoek ondersteunt TCS de ambitie van VUmc CCA” zegt Henk Verheul, directeur van VUmc CCA.

Nieuws

Meer nieuws over