Resources Global Professionals lanceert BPM dienst

13 juni 2013 Consultancy.nl

Internationaal adviesbureau Resources Global Professionals (RGP) heeft een nieuwe wereldwijde Business Performance Management (BPM) dienstverlening gelanceerd. De nieuwe propositie biedt klanten een end-to-end portfolio van diensten die hen helpt een efficiënte rapportage- en analyse omgeving te creëren, met als doel de besluitvorming te verbeteren.
 
Onderdeel van Information Management
De functionele dienstverlening van het internationale adviesbureau richt zich op de gebieden: Finance & Accounting, Information Management, Risk & Compliance en Supply Chain. De nieuwe BPM propositie is onderdeel van de Information Management praktijk. Een overzicht:
 
Resources Global Professionals - BPM
 
RGP’s BPM aanbod is volgens eigen zeggen een “one-stop solution”, en omvat strategische diensten (bijv. performance management strategie), implementatie ondersteuning (bijv. pakketselectie en implementatie) en technische ondersteuning.
 
“De overvloed aan data, ook bekend als Big Data, is overweldigend voor bedrijven. Onze nieuwe BPM diensten helpen organisaties met de optimalisatie van de essentiële data die bedrijven nodig hebben” zegt Tracey Figurelli, sinds eind vorig jaar de wereldwijde Managing Director van de Information Management tak. “Gecombineerd met onze bewezen financiële en technologische kennis, zal ons aanbod klanten helpen om duurzame rapportage- en analyse processen en tools te creëren”.
 
Inzicht in performance
Peter Veen en Jeroen Schipper, verantwoordelijke voor de Information Management praktijk in Nederland zien dat het voor hun klanten van steeds groter belang is om snel te kunnen sturen op basis van de juiste, consistente en tijdige financiële en niet-financiële informatie. “Het gaat er om snel resultaten te boeken en dus klein te beginnen zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen. Wij helpen om van strategie naar executie te komen, wij halen de “waste” uit rapportages en zorgen voor helder inzicht in de performance en helpen bij het komen tot de juiste managementinformatie op basis van KPI’s en geven advies over de inrichting van managementinformatie processen en –systemen” aldus de adviseurs.

Nieuws

Meer nieuws over