The Future Group koopt aandeelhouder Peakvalue uit

21 mei 2013 Consultancy.nl

Het Rotterdamse ICT adviesbureau Peakvalue is uitgetreden als aandeelhouder van The Future Group (TFG). Met de uitkoop denken de directieleden en aandeelhouders de komende jaren sneller te kunnen groeien.

The Future Group is een IT-detacheerder uit Zoetermeer. Circa 200 ondernemers zijn exclusief verbonden aan TFG. Over 2012 groeide TFG 7% in omzet, het eerste kwartaal van 2013 werd afgesloten met 9% omzetgroei. De ambitie van het ICT bedrijf is om door te groeien naar 350 aangesloten zelfstandige professionals in 2015.

In 2008 werd Peakvalue door TFG benaderd om meer structuur aan te brengen in de interne organisatie van het bedrijf. Medio 2012 kwamen beide partijen tot de conclusie dat die opdracht was volbracht. Een uitkoop was de meest logische vervolgstap. De onderhandelingen werden gestart in november 2012, vorige week werd de transactie goedgekeurd.

TFG directie
Marcel Broersma, aandeelhouder van Peakvalue, treedt terug uit de directie van The Future Group. De directie bestaat momenteel uit Danny van IJzendoorn en Erik van Gemert. De oprichters van TFG - Pascal de Koning en Bart Timmer - vervullen de rol van respectievelijk Financieel Directeur en Algemeen Directeur. John Ewbank blijft als medeoprichter en aandeelhouder aan TFG verbonden.

Nieuws