Alvarez & Marsal VS breidt Consulting praktijk uit

22 mei 2013 Consultancy.nl

Alvarez & Marsal heeft in de afgelopen maanden drie nieuwe Managing Directors (MD) aangesteld in zijn Amerikaanse management consulting praktijk. De nieuwe MD’s – Jean Hill, Alistair Clark en Michael Rouse – zullen respectievelijk werken vanuit New York, Chicago en Atlanta.

“Voor alle organisaties zijn de kwaliteit en effectiviteit van de IT-business- en verkoopfuncties essentieel om de prestatie- en omzetgroei te maximaliseren”, zegt Thomas Elsenbrook, Managing Director van de Business Consulting praktijk van het adviesbureau. “Met de toevoeging van Jean, Alistair en Michael ben ik overtuigd dat we klanten beter kunnen ondersteunen met de uitvoering van hun strategische doelstellingen”.

Alvarez & Marsal - US

Over Jean Hill
Jean Hill werkt al 25 jaar als senior IT en business executive. Voordat zij bij Alvarez & Marsal kwam, was ze Chief Technology Officer van handelsfirma First New York Securities. Daarvoor bekleedde ze seniorfuncties bij de Federal Reserve Bank of New York, Merrill Lynch, Dow Jones en Morgan Stanley.

Over Alistair Clark
Alistair Clark heeft ruim 25 jaar ervaring in management en de consultancybranche. Meest recentelijk was hij Vice President worldwide sales operations van een Nasdaq-genoteerd softwarebedrijf. Bij Alvarez & Marsal zal hij werken binnen de Revenue Enhancement Group en klanten helpen met verkoop- en marketingvraagstukken.

Over Michael Rouse
Michael Rouse heeft in de afgelopen achttien jaar diverse posities op C-niveau bekleed en daarbij zowel technologie- als operations-divisies van meerdere grote multinationals geleid. Tevens heeft hij uitgebreide ervaring in strategische planning, fusie- en overname-integratie, ontwikkeling van nieuwe producten, start-up en turnaround ventures.

Nieuws

Meer nieuws over