Mieloo & Alexander werkt samen met Reva Systems

12 maart 2007 Consultancy.nl

Mieloo & Alexander, een adviesbureau gespecialiseerd in de optimalisatie van logistieke processen, heeft een partnership afgesloten met Reva Systems. Met de samenwerking kan Mieloo & Alexander zijn klanten schaalbare RFID-oplossingen leveren. 

Reva Systems is een Amerikaanse leverancier van hoogwaardige RFID-netwerkinfrastructuur. Het IT bedrijf ontwikkelt ‘RFID Network Infrastructure' producten zoals de Tag Acquisition Processor (TAP), die RFID readers als een geïntegreerd systeem aanstuurt en RFID-data aggregeert en verwerkt. Deze processor maakt het mogelijk een groot aantal RFID-readers tegelijk te beheren. Het voordeel hiervan is dat implementaties met grote aantallen readers niet langer gehinderd worden door problemen op het gebied van reader interferentie en cross-reads. 

Larry Ring, Vice President Sales van Reva Systems: “Wij zoeken naar solide partners in Europa die begrijpen dat voor de realisatie van productieve installaties standaard software frameworks en componenten vereist zijn. In Mieloo & Alexander hebben we een betrouwbare partner met zeer veel kennis op het gebied van RFID, maar ook van logistieke processen en grootschalige en complexe implementaties. Wij hebben veel vertrouwen en zien uit naar verdere samenwerking". 

Sander Merkx, mede-oprichter en partner bij Mieloo & Alexander: "RFID is hard op weg één van de sleuteltechnologieën te worden voor de noodzakelijke verdere verbetering van de toeleveringsketen. Steeds meer bedrijven zetten RFID in om informatie te krijgen over het verloop van hun goederenstroom, door producten individueel of door de keten te volgen. De samenwerking met Reva Systems stelt ons in staat bewezen en schaalbare RFID-technologie op te nemen in ons oplossingsaanbod”. 

Nieuws