IG&H organiseert Inhousedag & Business Course in 2013

29 maart 2013 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

IG&H Consulting & Interim organiseert in 2013 wederom een Inhousedag en Business Course voor ambitieuze studenten. Beide events zijn bedoeld voor studenten die bijna/net afgestudeerd zijn of in het masterjaar van hun studie zitten (bèta- of gamma-richting).
 
Het thema van beide events is: kom jezelf tegen bij IG&H! “Naast het beschikken over typische consultancy-vaardigheden zoals analytische skills, drive en ambitie, zijn we juist op zoek naar toekomstige consultants die zichzelf goed kennen en durven te challengen. Oftewel studenten die zichzelf durven tegen te komen” licht Marloes van Esseveld-Scheffers toe, Recruitment Manager bij IG&H Consulting, tegenover Consultancy.nl. “Daarnaast laten we de studenten zien hoe ze dit in een inspirerende omgeving kunnen doen, met mensen waar ze zichzelf in herkennen en waar ze zich aan kunnen meten”.
 
IG&H Consulting - Kom jezelf tegen!
 
IG&H Inhousedag 2013 (23 mei 2013, 20 deelnemers)
Tijdens de Inhousedag organiseert het adviesbureau een drietal workshops, waarin deelnemers inzicht krijgen hoe het is om te werken bij IG&H en maken ze kennis met typische opdrachten die het consultancykantoor uitvoert. Daarnaast krijgen de studenten de gelegenheid om kennis te maken met IG&H-ers, zowel juniors als seniors.
 
Zie het event ‘IG&H Inhousedag 2013’ voor meer informatie en aanmeldmogelijkheden.
 
IG&H Business Course 2013 (28&29 november, 20 deelnemers)
Tijdens de tweedaagse Business Course gaan studenten aan de slag met een real life case van een gerenommeerde klant (in 2012 was dit TNT Express). Ook tijdens de Business Course worden studenten in contact gebracht met IG&H-ers zodat ze persoonlijke ervaringen kunnen uitwisselen.
 
Zie het event ‘IG&H Busines Course 2013’ voor meer informatie en aanmeldmogelijkheden.