KPMG ERP Advisory koopt Oracle specialist Bridging

26 maart 2013 Consultancy.nl

KPMG heeft ICT adviesbureau Bridging Solutions overgenomen, gespecialiseerd in Oracle ERP-producten en Oracle eBusiness Suite. 19 ICT consultants maken de overstap naar het Big4 kantoor en worden geïntegreerd binnen de ERP Advisory tak van Management Consulting. Een overnamesom is zoals gebruikelijk in de adviesbranche niet bekendgemaakt.
 
Bridging Solutions is gespecialiseerd in de automatisering van bedrijfsprocessen op het gebied van financiën, klantbeheer (CRM: Customer Relationship Management) en ketenbeheer (SCM: Supply Chain Management) op basis van onder meer Oracle eBusiness Suite. In een persbericht laat KPMG weten dat het IT bedrijf uit Hilversum sinds de oprichting in 1998 een “uitstekende naam heeft opgebouwd in de Nederlandse Oracle ERP markt”.

KPMG - ERP Advisory
 
Uitbreiding en verbreding
Doordat de kennisgebieden van beide partijen “complementair zijn” zorgt de overname voor een verbreding van de Oracle-dienstenportefeuille van het Big4 kantoor. Ook kan KPMG door de acquisitie beter voldoen aan de toegnemende vraag naar Oracle-implementaties. “KPMG maakt een groei door van Europese opdrachten op Oracle-gebied. De overname van Bridging Solutions geeft KPMG meer capaciteit om aan die vraag te voldoen,” zegt Erik Schut, partner en verantwoordelijk voor de Nederlandse Management Consulting praktijk van het adviesbureau.

Nieuws

Meer nieuws over