Drie nieuwe benoemingen binnen Aon Risk Solutions

25 oktober 2012 Consultancy.nl

Aon Risk Solutions, de risk management en verzekeringstak van Aon, heeft drie nieuwe benoemingen bekendgemaakt.

Alexander van Nierop (36) is benoemd tot Broking Director Property binnen het segment Globals. In deze rol is hij als broker verantwoordelijk voor de plaatsing voor brand, bedrijfsschade en terrorismerisico's (property damage, business interruption, terrorism) van grote multinationals. Binnen Aon werkte hij ruim vier jaar, laatstelijk als Broking Director bij Aon Financial Institutions Benelux. Daarvoor bekleedde hij diverse functies bij internationaal adviesbureau Marsh en Fortis (Mees Pierson).

Toine van Male (33) is benoemd tot Senior Account Manager op de afdeling Global Accounts van Aon Risk Solutions. In deze functie gaat hij zich bezighouden met het accountmanagement van global accounts en de uitbreiding van de klantenportefeuille. Van Male was eerder werkzaam als business development manager bij RSA Nederland. Eerder vervulde hij diverse functies binnen de verzekeringsmarkt waaronder de property afdeling van Aon Risk Solutions als senior property broker in de periode van 2007 tot 2010. 

Charles van Dijk (42) is benoemd tot Account Director op de afdeling Global Accounts van Aon Risk Solutions. Als lid van het global accountteam is hij verantwoordelijk voor de multinationals binnen deze portefeuille. Hiervoor was Van Dijk als Account Director bij de klantgroep Handel & Automotive verantwoordelijk voor een aantal grotere Nederlandse retail, wholesale en automotive-relaties binnen de portefeuille van Aon Risk Solutions.

Nieuws

Meer nieuws over