Nieuwe Senior Consultant voor Mercer M&A Consulting

04 februari 2012 Consultancy.nl

Mercer heeft haar wereldwijde fusie en overname adviestak versterkt met Emily Boynton. Boynton is afkomstig van ingenieursbureau en technologiespeler AECOM, waar ze de functie van Global HR M&A bekleede. Bij het fusie en overname adviesbureau wordt Emily Boynton als Senior M&A Consultant verantwoordelijk voor het binnenhalen en uitvoeren van fusie en overname opdrachten in de V.S. Ze gaat rechtstreeks rapporten aan Chuck Moritt, Senior Partner van de M&A adviestak van het adviesbureau

Emily Boynton heeft bij AECOM veel ervaring opgedaan met HR due diligence en de HR-aspecten van een fusie en overname. Ze is betrokken geweest bij zowel grote Amerikaanse als internationale deals. Voor haar dienstverband bij AECOM werkte ze als Senior HR Consultant in de wereldwijde Corporate Restructuring tak van Hewitt Associates (tegenwoordig Aon Hewitt na de fusie tussen Hewitt Associates en Aon in october 2010). Bij Hewitt was ze als functioneel HR expert betrokken bij verschillende internationale deals. Boynton begon haar carrière in de Human Capital & Benefits tak van advocatenfirma Day Pitney.

"We zijn verheugd met de benoeming van Emily Boynton” zegt Bob Braddick, Senior Partner en verantwoordelijk voor de M&A Consulting tak van Mercer. “Haar kennis en ervaring als advocaat en HR adviseur zal een belangrijke toevoeging zijn op onze fusie en overname dienstverlening” vervolgt de Mercer adviseur.

Nieuws