Adviesbureau BMC verzorgt workshop op AVS congres

15 maart 2013 Consultancy.nl

Op vrijdag 15 maart vindt het AVS-congres 2013 plaats in het NBC in Nieuwegein. Het congres is bedoeld voor schoolleiders, algemeen directeuren en bestuurders en staat in het teken van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Adviesbureau BMC is sponsor van het jaarlijkse event. Daarnaast verzorgt het organisatieadviesbureau een workshop.
 
Dit jaar is het thema ‘opvoeden, een hele puzzel’: schoolleiders en leerkrachten spelen een grote rol bij de ontwikkeling van kinderen. Om dit te kunnen doen, moeten zij goed ‘uitgerust’ en ‘bepakt’ zijn.
 
AVS Congres 2013
 
BMC workshop
BMC verzorgt, samen met de AVS, de workshop ‘Opvoeden doe je niet alleen! Integraal Kindcentrum als dé oplossing‘. De workshop wordt verzorgd door Theo Lansu (senior adviseur BMC), Mireille van Duuren (senior adviseur BMC) en Ans Keij (senior adviseur AVS).
 
Over de workshop Opvoeden doe je niet alleen! Integraal Kindcentrum als dé oplossing:
Onze samenleving wordt steeds complexer en dat zien we terug binnen het onderwijs. Scholen merken dat ze de problemen waarmee ze geconfronteerd worden, niet alleen kunnen oplossen. Wat betekent dit als u wilt samenwerken met kinderopvang, peuterspeelzaal en BSO? Hoe krijgt u meer zicht en inzicht in de opvattingen van (toekomstige) partners? Deze workshop brengt uw eigen uitgangssituatie en rol in kaart en de rol van de toekomstige partners bij het bouwen aan een Integraal Kindcentrum (IKC). Daarbij gaat het bijvoorbeeld om leren en ontwikkelen, zorg, netwerkallianties en bedrijfsvoering. Hoe verhoudt deze uitgangssituatie zich ten opzichte van de standpunten van de partners of de gemeente? Wat betekent dit voor het uitstippelen van een ontwikkelpad? Vind het antwoord in deze workshop.

Nieuws