Brainwave Associates ondersteunt Basware projecten

28 januari 2012 Consultancy.nl

Basware, een internationale dienstverlener op het gebied van purchase-to-pay oplossingen, heeft een samenwerking afgesloten met Brainwave Associates. Als onderdeel van de samenwerking gaat het boutique adviesbureau uit Breda Basware ondersteunen bij het klantimplementatieproces. Bas levert de oplossing, Brainwave Associates levert onder andere diensten op het gebied van project- en verandermanagement.

Meer dan een miljoen gebruikers in over 60 landen maken gebruik van Basware oplossingen.

Kon Hoppenbrouwers van Brainwave Associates licht toe: “Basware is de partij die een gedeelte van het implementatieproces volledig voor haar rekening neemt. De ene keer gaat dat over de automatisering van inkoopprocessen, de volgende keer heeft het met e-invoicing te maken".

De adviseur benadrukt dat het minstens zo belangrijk is om naar de functionaliteit en toepasbaarheid van een applicatie te kijken. "Wat betekent de implementatie bijvoorbeeld voor de rest van de organisatie? Welke medewerkers gaan het systeem toepassen, en wie krijgen er indirect nog meer mee te maken? Wat betekent het voor de compliance, en zeer belangrijk: dient de oplossing het uiteindelijke doel van de organisatie? Juist op dit snijvlak komen Basware en Brainwave elkaar tegen. De samenwerking moet er uiteindelijk toe leiden dat de relatietevredenheid wordt geoptimaliseerd en de eventuele werkontevredenheid wordt geminimaliseerd".

Nieuws